Послуга охорони нерухомості SafeHome від Київстар відтепер в нових містах

З 1 травня 2019 року послуга моніторингу та охорони нерухомості SafeHome від Київстар та «Охоронного Холдингу» буде доступна в Маріуполі, Павлограді, Кривому Розі, Кам'янському (Дніпродзержинськ). Заявки на підключення можна подавати вже зараз на сайті Київстар.

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ПРЕС-РЕЛІЗ</p> <p>30 квітня 2019 р.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;м. Київ</p> <p>Послуга&nbsp; охорони нерухомості SafeHome&nbsp;від Київстар відтепер в нових містах</p> <p><br /> Завдяки &laquo;розумному&raquo; рішенню від Київстар абоненти будь-яких мобільних операторів можуть контролювати безпеку своїх будинків та квартир зі смартфонів ще в чотирьох містах України.</p> <p>&nbsp;</p> <p>З 1 травня 2019 року послуга моніторингу та охорони нерухомості SafeHome від Київстар та &laquo;Охоронного Холдингу&raquo; буде доступна в Маріуполі, Павлограді, Кривому Розі, Кам'янському (Дніпродзержинськ). Заявки на підключення можна подавати вже зараз на сайті Київстар.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&laquo;В минулому році ми запропонували клієнтам &laquo;розумний&raquo; охоронний пристрій, - коментує Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. &laquo;Користувачі високо оцінили зручність, надійність і гнучкість системи, зазначивши, що підключення проходить швидко, кваліфіковані фахівці допомагають налаштувати і розібратися в управлінні пристроями&raquo;.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Першими містами, де була запущена послуга SafeHome в листопаді 2018 року, стали Дніпро, Запоріжжя, Львів, Київ і кілька населених пунктів у Київській області: Вишневе, Боярка, села Чайки, Білогородка, Софіївська і Петропавлівська Борщагівка. Київстар та &laquo;Охоронний Холдинг&raquo; планують продовжувати розширювати покриття послуги на території всієї України, зберігаючи якість. Для цього необхідно забезпечити достатню кількість груп реагування і фахівців для технічної підтримки, які підключають квартири і будинки до системи охорони. Бажаючі підключити послугу SafeHome в населеному пункті, де послуга ще недоступна, можуть залишити заявку на підключення. Київстар спільно з партнером аналізують попит, і як тільки партнер забезпечує наявність групи реагування та технічну команду необхідним обладнанням в цьому населеному пункті, з клієнтом зв'язується фахівець Київстар.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Клюцківський Анатолій Іванович, заступник генерального директора компанії "Охоронний Холдинг&raquo; додає: &laquo;SafeHome - це розроблене спільно з фахівцями Київстар новаторське, бездротове і надійне рішення в сфері безпеки, яке ми допоможемо налаштувати під конкретні завдання користувача. Наша місія забезпечити комфорт та безпеку, зберегти найцінніше для клієнта - спокій рідних, його житло та майно&raquo;.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Нагадуємо, що &laquo;розумне&raquo; коробкове рішення SafeHome включає охоронне обладнання, його монтаж та підключення, мобільний додаток для керування SafeHome та контролю приміщень (версії для Android та iOS). За клієнтами закріплюються персональні менеджери.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Детальніше про те, як придбати пристрій і підключити послугу, як працює система і в чому її переваги, ви дізнаєтеся на сайті Київстар в розділі SafeHome.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Також Київстар пропонує ринку IoT-автосигналізацію &laquo;Автотрекінг&raquo;.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Довідка про компанію:</p> <p>Київстар &ndash; найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв&rsquo;язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв&rsquo;язку 3G та 4G для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар &ndash; міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах&nbsp; NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).</p> <p>Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.</p> <p>Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.</p> <p>Охоронний Холдинг - одна з найбільш динамічних у розвитку охоронних компаній України, яка має розвинену власну матеріальну базу, а також повний пакет дозвільних документів на надання різних видів охоронних послуг. Об'єднавши накопичений досвід, професіоналізм і новітні технології компанія досягла стабільності та успішної роботи на конкуруючому ринку надання подібних послуг. Фахівці організації мають висококваліфіковану підготовку.</p> <p>Компанія &laquo;Охоронний Холдинг&raquo; створена для забезпечення однієї з базових потреб людини - почуття безпеки.</p> <p>Детальніше: www.ohholding.com.ua</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>